WILL TURA MET 'RONDE VAN VLAANDEREN'

IN PROXIMUS POP-UP ARENA IN MIDDELKERKE


OOK NIEUWE DATA VOOR 6 THEATERCONCERTEN


Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, heeft op zaterdag 21 augustus 2021 een afspraak met zijn trouwe fans voor een onvergetelijke concertavond in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het is meteen de première van zijn theatertournee 'Will Tura, Ronde Van Vlaanderen', origineel gepland in het voorjaar 2020 naar aanleiding van zijn tachtigste verjaardag maar door corona uitgesteld. 


Will Tura werd op 2 augustus vorig jaar tachtig. Om dit te vieren, trakteerde hij zijn vele fans op de nieuwe theatertournee 'Will Tura, Ronde Van Vlaanderen', die in een recordtempo helemaal uitverkocht was. Voor de duizenden fans was de teleurstelling enorm toen een virus roet in het eten strooide.


Nu de algemene gezondheidssituatie dankzij de massale vaccinaties zeer gunstig evolueert, werden door de overheid voor de muziekwereld een aantal versoepelingen aangekondigd en andere in het vooruitzicht gesteld.  Mits de inachtname van de opgelegde sociale afstand en enkele andere voorzorgsmaatregelen, kunnen concerten eindelijk plaatsvinden.


Will Tura was er als de kippen bij om al zijn uitgestelde concerten in te plannen.  En als kers op de taart verwent hij zijn fans met een extra première concert op 21 augustus in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het zal het eerste Will Tura concert zijn sinds zijn memorabel optreden in de AB op 11 juli 2019.


“Het afgelopen jaar heb ik veel getraind, zowel fysiek als mijn stem. Dat is op mijn leeftijd nodig, maar ik ben in top conditie. Ik kan niet wachten om opnieuw het beste van mezelf te geven. Het is me nog nooit overkomen zo’n lange periode niet op een podium te staan. Ik heb dus een reuze concerthonger: met de beste nummers uit mijn carrière worden dit uitzonderlijke avonden." Will TuraNieuwe concertdata theatertournee


Voor de theaters van de Sportpaleis Group werden nieuwe data geprikt.  Aanvankelijk was in elk theater één concert gepland, maar door de sociale afstandsregel werd elk concert ontdubbeld om iedereen de kans te geven dit unieke concert bij te wonen, bovendien nog van op een betere plaats in de zaal.  Omwille van deze verhoogde capaciteit, zijn er een beperkt aantal tickets te koop voor alle voorstellingen.


Fans die tickets kochten voor de originele voorstellingen, worden individueel gecontacteerd.


Tickets voor Middelkerke en de theaters zijn te koop vanaf aanstaande maandag 7 juni om 10.00 uur via Tele Ticket Service.Veiligheid gegarandeerd 

 

Will Tura is een van de vele artiesten die deze zomer in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke zal optreden. Deze nieuwe arena werd uitgetekend en gebouwd rekening houdend met de huidige coronamaatregelen. Deze aanpak is uniek voor ons land. Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group : "de Proximus Pop-Up Arena zal de bezoekers ontvangen mét mondmasker en een stoel tussen elke reservering.  Alle maatregelen worden getroffen zodat de concerten geen enkel gezondheidsrisico vormen voor de bezoeker."


---

 

Praktische informatie

 

Extra première concert: Will Tura – Ronde van Vlaanderen

Datum: zaterdag 21 augustus 2021

Deuren: 19.00 uur

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: Proximus Pop-Up Arena, Westendelaan in Middelkerke


Dit concert wordt georganiseerd door PSE Belgium en Concertevents.be.

 

Nieuwe concertdata 'Will Tura, Ronde Van Vlaanderen'


zaterdag 28 augustus 2021 - Ethias Theater Hasselt

zaterdag 11 september 2021 - Capitole Gent 

vrijdag 17 september 2021 - Capitole Gent 

zaterdag 25 september 2021 - Stadsschouwburg Antwerpen

vrijdag 1 oktober 2021 - Stadsschouwburg Antwerpen

vrijdag 8 oktober 2021 - Ethias Theater Hasselt


Een organisatie van PSE Belgium.


Vrijdag 5 november 2021 – Kursaal Oostende (info via kursaaloostende.be)


Start ticketverkoop :

De ticketverkoop start op maandag 7 juni om 10 uur via www.teleticketservice.comTicketinfo: www.pse-belgium.com

NIEUWE DATA !